top of page

Yerinde Üretim

İddialıyız, dünyanın herhangi bir noktasında 200'ün üzerinde çalışanı bulunan ve yemek üretimi yapmak için belirli bir alan tahsis eden firmalar için mutfağımızı kurup yerinde üretim hizmeti veriyoruz.

Yerinde Yemek Üretim Hizmeti kapsamında işyerinizde bize ayırabileceğiniz yeterli mutfak ve depo alanınız var ise mutfağımızı kurup, yemeğinizi kendi tesisinizde de hazırlayıp servis edebiliriz. 

Yerinde yemek üretim hizmeti ile birlikte sektör içinde yemek üretimlerinde öne çıkan bir hizmet olarak müşterilerin tesislerinde yemeklerin yapılması ve yemekhane alanlarında yapılan yemeklerin sunulmasıdır. Yerinde üretim yemek hizmetiyle catering sektöründe gerçekleştirilen hizmetler hem merkezi mutfaklarda hem de uydu mutfaklarında gerçekleştirilebilir. 

Yerinde yemek üretim hizmetiyle müşterilerin bulunduğu tesis içindeki alanda yemekler üretilir ve yine aynı yerde müşterilerin misafirlerine sunulur. Bu hizmet modeliyle de büyük çaptaki sanayi kuruluşlarında kurulan uydu mutfaklarla firmaların çalışanlarına sunduğu bir yemek hizmetidir.

Avantajları

  • Taze ve Sıcak Yemekler: Yemekler yerinde hazırlandığı için taze ve sıcak olarak sunulur.

  • Esneklik: Menüde yapılan değişiklikler ve özel diyet ihtiyaçlarına kolayca uyum sağlanabilir.

  • Lojistik Kolaylığı: Yemeklerin taşınması ve muhafazası ile ilgili lojistik sorunlar minimize edilir.

  • Çalışan Memnuniyeti: Çalışanlar için uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek seçenekleri sunulur, bu da çalışan memnuniyetini ve verimliliğini artırabilir.

  • Hijyen Kontrolü: Hijyen standartları daha kolay bir şekilde kontrol edilebilir ve sürdürülebilir.

  • Maliyet: Hem lojistik, hem zaman ve hem de personel tasarrufu sağlar

Süreç;

  • Menü Planlaması: Müşteri ihtiyaçlarına göre günlük, haftalık veya aylık menüler planlanır.

  • Malzeme Temini: Yemeklerin hazırlanması için gerekli malzemeler tedarik edilir.

  • Yemek Hazırlama ve Pişirme: Profesyonel aşçılar ve mutfak personeli tarafından yemekler yerinde hazırlanır ve pişirilir.

  • Servis: Yemekler belirlenen saatlerde, belirlenen noktalarda servis edilir.

  • Temizlik ve Hijyen: Yemek üretim ve servis alanları sürekli olarak temizlenir ve hijyen standartlarına uygun hale getirilir.

  • Hammadde girişinden, yemek pişirilmesine; sunumdan servis sonrası temizliğe kadar tüm üretim süreci sorumlu yetkililerimiz tarafından kontrol edilir.

Uygulama Alanları;

  • Fabrikalar ve Şantiyeler: Çalışanların yoğun ve uzun çalışma saatlerinde beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için.

  • Yurtlar, Okullar ve Üniversiteler: Öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlamak amacıyla.

  • Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları: Hastaların ve sağlık personelinin özel diyet ihtiyaçlarına uygun yemek hizmeti sunmak için.

  • Ofisler ve Kurumsal Binalar: Çalışanların öğle yemeklerini rahat ve hızlı bir şekilde alabilmesi için.

bottom of page