Yerinde Üretim
İddialıyız, dünyanın herhangi bir noktasında 200'ün üzerinde çalışanı bulunan ve yemek üretimi yapmak için belirli bir alan tahsis eden firmalar için mutfağımızı kurup yerinde üretim hizmeti veriyoruz.
Yerinde Yemek Üretim Hizmeti kapsamında iÅŸyerinizde bize ayırabileceÄŸiniz yeterli mutfak ve depo alanınız var ise mutfağımızı kurup, yemeÄŸinizi kendi tesisinizde de hazırlayıp servis edebiliriz.
Yerinde yemek üretim hizmeti ile birlikte sektör içinde yemek üretimlerinde öne çıkan bir hizmet olarak müÅŸterilerin tesislerinde yemeklerin yapılması ve yemekhane alanlarında yapılan yemeklerin sunulmasıdır. Yerinde üretim yemek hizmetiyle catering sektöründe gerçekleÅŸtirilen hizmetler hem merkezi mutfaklarda hem de uydu mutfaklarında gerçekleÅŸtirilebilir.
Yerinde yemek üretim hizmetiyle müÅŸterilerin bulunduÄŸu tesis içindeki alanda yemekler üretilir ve yine aynı yerde müÅŸterilerin misafirlerine sunulur. Bu hizmet modeliyle de büyük çaptaki sanayi kuruluÅŸlarında kurulan uydu mutfaklarla firmaların çalışanlarına sunduÄŸu bir yemek hizmetidir.



Avantajları
-
Taze ve Sıcak Yemekler: Yemekler yerinde hazırlandığı için taze ve sıcak olarak sunulur.
-
Esneklik: Menüde yapılan deÄŸiÅŸiklikler ve özel diyet ihtiyaçlarına kolayca uyum saÄŸlanabilir.
-
Lojistik Kolaylığı: Yemeklerin taşınması ve muhafazası ile ilgili lojistik sorunlar minimize edilir.
-
Çalışan Memnuniyeti: Çalışanlar için uygun fiyatlı ve saÄŸlıklı yemek seçenekleri sunulur, bu da çalışan memnuniyetini ve verimliliÄŸini artırabilir.
-
Hijyen Kontrolü: Hijyen standartları daha kolay bir ÅŸekilde kontrol edilebilir ve sürdürülebilir.
-
Maliyet: Hem lojistik, hem zaman ve hem de personel tasarrufu saÄŸlar
Süreç;
-
Menü Planlaması: MüÅŸteri ihtiyaçlarına göre günlük, haftalık veya aylık menüler planlanır.
-
Malzeme Temini: Yemeklerin hazırlanması için gerekli malzemeler tedarik edilir.
-
Yemek Hazırlama ve PiÅŸirme: Profesyonel aÅŸçılar ve mutfak personeli tarafından yemekler yerinde hazırlanır ve piÅŸirilir.
-
Servis: Yemekler belirlenen saatlerde, belirlenen noktalarda servis edilir.
-
Temizlik ve Hijyen: Yemek üretim ve servis alanları sürekli olarak temizlenir ve hijyen standartlarına uygun hale getirilir.
-
Hammadde giriÅŸinden, yemek piÅŸirilmesine; sunumdan servis sonrası temizliÄŸe kadar tüm üretim süreci sorumlu yetkililerimiz tarafından kontrol edilir.
Uygulama Alanları;
-
Fabrikalar ve Åžantiyeler: Çalışanların yoÄŸun ve uzun çalışma saatlerinde beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için.
-
Yurtlar, Okullar ve Üniversiteler: ÖÄŸrencilerin saÄŸlıklı ve dengeli beslenmesini saÄŸlamak amacıyla.
-
Hastaneler ve SaÄŸlık KuruluÅŸları: Hastaların ve saÄŸlık personelinin özel diyet ihtiyaçlarına uygun yemek hizmeti sunmak için.
-
Ofisler ve Kurumsal Binalar: Çalışanların öÄŸle yemeklerini rahat ve hızlı bir ÅŸekilde alabilmesi için.
